Kılıçdaroğlu'nun Filistin çıkışı sosyal medyada alay konusu oldu! "Tutmayın enişteyi..."

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında ""İktidarı bize devret Filistin sorunu nasıl çözülür göreceksin. Ortadoğu'ya barış ve huzur nasıl gelecekmiş göreceksin"dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu Filistin çıkışı sosyal medyada alay konusu oldu.

İşgalci İsrail'in Filistin'deki soykırımı 25 gündür aralıksız devam ediyor 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da, kurultay öncesi son grup toplantısında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

İsrail Hamas gerilimini ele alan Kemal Kılıçdaroğlu, Filistin sorununun tek çaresinin kendisi olduğunu savundu.

"İKTİDARI BİZE DEVRET, FİLİSTİN SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR GÖRECEKSİN" 

Kılıçdaroğlu, "Başkenti Kudüs olan bir Filistin’i her yerde her zaman destekliyoruz. Beyefendi miting yapıyor. Sen muhalefet değilsin, ne işin var mitingde? İktidarı bize devret, Filistin sorunu nasıl çözülür, Orta Doğu’ya barış nasıl gelir göreceksin." açıklamasında bulundu.

"BAKTI ERDOĞAN'I YENEMEYECEK, DEVRET DİYOR"

Kılıçdaroğlu'nun Filİstin çıkışı sosyal medyada alay konusu oldu.

Kullanıcılar, "Tutmayın enişteyi", "Baktı Erdoğanı yenmeyecek, Erdoğan'a devret diyor :)"  "Kılıçdaroğlu yine hayal dünyasında yaşıyor. İktidarda olsa Filistin’i, İsrail’e tereddüt etmeden teslim eder." paylaşımlarında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun Filistin çıkışı sosyal medyada alay konusu oldu! "Tutmayın enişteyi..." ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Filistin İsrail

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.