Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası çıkışına İYİ Parti'den destek gelmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesine ittifak ortağı İYİ Parti'den ilk yorum geldi. Canlı yayında, "Kılıçdaroğlu gibi faturaları protesto edecek misiniz" sorusuna İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem bakın nasıl yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklaması İYİ Parti'den karşılık görmedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam yaptığı "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." çıkışıyla gündeme oturmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun provokatif açıklaması ile ilgili Millet İttifakı ortağı İYİ Parti'den ilk yorum geldi. Habertürk TV canlı yayınında konuyla ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, "Ben sayın başkanımı biliyorsam, başkanım kanuna aykırı hiçbir şey kendi de yapmaz, söylemez ve tavsiye etmez. Ödenmesi gereken fatura ödenecektir" dedi.

 

 

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası çıkışına İYİ Parti'den destek gelmedi ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu İYİ Parti elektrik faturası Bahadır Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.