Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Hacer Foggo: Seçim sonuçları nedeniyle 1000'den fazla aile yoksullara burs desteğini kesti

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim döneminde danışmanlığını yapan Hacer Foggo akıllara durgunluk veren bir açıklamada bulundu. Foggo, 1000’den fazla ailenin seçim sonucundan sorumlu tuttukları için yoksullara burs desteğini kestiğini belirtti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim döneminde danışmanlığını yapan ve CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü olan Hacer Foggo, "Seçimden sonra burs veren 1000’in üzerinde aile desteğini kesmiş. Yoksullar bu seçim sonucunun nedeni gibi ilan edildiler. Seçimden sonra hızlı bir şekilde bu destek kesildiği için seçim sonuçlarına duyulan kızgınlığın, öfkenin yoksullara yüklendiğini gösteriyor" dedi.

Foggo,, Radyo Sputnik’te Atilla Güner’in programında yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Derin Yoksulluk Ağı’ndaki arkadaşlardan aldığım bilgiye göre seçimden sonra burs veren 1000’in üzerinde aile desteğini kesmiş. Yoksullar bu seçim sonucunun nedeni gibi ilan edildiler. Seçimden sonra hızlı hızlı destek kesildiği için seçim sonuçlarına duyulan duyulan kızgınlığın, öfkenin yoksullara yüklendiğini gösteriyor. Bunu zaman zaman sosyal medyada da görüyoruz."

 

Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Hacer Foggo: Seçim sonuçları nedeniyle 1000'den fazla aile yoksullara burs desteğini kesti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Hacer Foggo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.