Kılıçdaroğlu'nun ByLock iddiası blöf çıktı!

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında konuşan CHP 26. Dönem Milletvekili Dursun Çiçek, Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye yönelttiği ByLock iddialarının blöf olduğunu söyledi.

Dün Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye'nin Nabzı prgramında Metin İyidil'in beraat etmesi ve sonrasında yeniden tutuklanması tartışıldı.

Bu konu üzerinden yapılan yargının bağımsızlığı tartışmaları gündeme oturdu. Yayına katılan Hadi Özışık, bu süreçte FETÖ'cülere çok kullanışlı bir pas verildiğini ve sosyal medyada FETÖ'cülerin bunu kullandığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun ByLock iddiası blöf çıktı!

"İDDİALARIN ALTI BOŞ"

Konunun FETÖ'nün siyasi ayağı konusuna gelmesiyle Özışık, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye yönelik ByLock iddialarını gündeme getirdi. Bunun üzerine CHP 26. Dönem Milletvekili Dursun Çiçek, bu iddiaların altının boş olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun iddialarının siyasi iktidarı harekete geçirmek için ortaya atıldığını ifade eden Çiçek, ByLock iddiasının blöf olduğunu itiraf etti.

Kılıçdaroğlu'nun ByLock iddiası blöf çıktı! ile ilgili etiketler FETÖ Habertürk Didem Arslan Yılmaz Kemal Kılıçdaroğlu ByLock
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.