Kılıçdaroğlu'nun "Bedava elektrik" vaadini yok sayıdılar: Belediye meclisi önergeyi reddetti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda çiftçilere bedava elektirk vereceklerini vaat etmişti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun bu vaadi CHP'li belediyede yok sayıldı. Çanakkale Belediye Meclisi'nde çiftçilere bedava elektrik verilmesi için sunulan önerge, CHĞ'li ve İYİ Partili üyelerin oylarıyla reddedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Çiftçiye bedava elektrik" vaadi, CHP'li belediye tarafından yok sayıldı. Çanakkale Belediye Meclisi'ne sunulan bedava elektrik önergesi CHP'li ve İYİ Partili üyelerin oylarıyla reddedildi.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "bedava elektrik" vaadi daha önce de Çanakkale Belediye Meclisi'nde tartışmalara neden olmuştu.

Geçtiğimiz ocak ayında Çanakkale Belediye Meclisi'ndeki muhalefet üyeleri CHP'li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a, çiftçilerin elektrik ücretlerinin belediye tarafından karşılanıp karşılanmayacağını sormuştu. Başkan Ülgür Gökhan da duruma tepki gösterip, "Onu Kılıçdaroğlu'na sorarsınız. Burası Kılıçdaroğlu'nun yönettiği bir meclis değil" cevabını vermişti.

Kılıçdaroğlu'nun "Bedava elektrik" vaadini yok sayıdılar: Belediye meclisi önergeyi reddetti ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti çanakkale belediyesi bedava elektrik önerge
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.