Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sözlerine Bahçeli'den sert yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sözlerine sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu çok önem veriyor ise Milletvekillerinden başlasın" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu çok önem veriyor ise milletvekillerinden başlasın" dedi.

Bahçeli'nin gazetecilere yaptığı açıklama şöyle:

"Helalleşme kisvesi altında başörtüsünü istismar etmenin anlamı yoktur. Böyle bir yasa gelirse MHP geçmişteki kararının arkasında durur böyle bir yasaya gerek olmadığını söyler. Kılıçdaroğlu çok önem veriyor ise Milletvekillerinden başlasın başörtüsüne..."

"SEN KİMİN YOLUNDASIN?"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında Mersin'deki terör saldırısı ile ilgili CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun "DNA testi" sözlerine sert yanıt verdi. Bahçeli, "CHP'nin gazeteci kisveli teröristi Mersin'de polisevini hedef almıştır. Kılıçdaroğlu sen kimin yanında, kimin yolundasın? Sayın Kılıçdaroğlu DNA testi isterken hiç mi kalbin sızlamadı? Kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını görmüş ve anlamış olursun" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü sözlerine Bahçeli'den sert yanıt ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu başörtüsü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.