Kılıçdaroğlu'nun adaylığını "taktik" olarak görmek istiyorlar!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı olma olasılığı CHP'lileri içten içe kemirmeye başladı. Parti tabanı, Kılıçdaroğlu'nun "aday gibi davranarak" bir taktik izlediği ve son düzlüğe girildiğinde Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş'tan birini aday göstereceğine inanmak istiyor...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimleri için kollarını sıvadı. CHP lideri, Cumhurbaşkanlığına aday olmak istediğini ilan etmekle kalmadı, son olarak "Miletin Sesi" sloganı ile mitingler düzenlemeye başladı.

İlk olarak Mersin'de gerçekleştirilen mitinge CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın davet edilmemesi ise Kılıçdaroğlu'nun 2023 hedefleri konusunda kararlı olduğu mesajını kamuoyuna verdi.

Bu konuda Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan dikkat çeken bir köşe yazısı geldi. CHP'li seçmenlerin nabzını tutan Hakan, Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına parti tabanının nasıl baktığının fotoğrafını çekti.

Hürriyet yazarı, bugünkü makalesinin "CHP'li arkadaşlarım buna inanıyorlar" başlığını taşıyan bölümünde şu ifadeleri kullandı;

"CHP’li birçok arkadaşım şöyle diyorlar:

“Sen bakma Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayıymış gibi davranmasına. Onun kafasında iki isim var: Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Birini aday yapacak. Ancak bu iki isim yıpranmasın diye kendini öne çıkarıyor. Son düzlüğe girildiğinde bu iki isimden birini aday olarak açıklayacak. Bu bir taktik yani. Esas adaylarını koruyor. Yıpranmasınlar, yıpratılmasınlar diye yapıyor bunu. Göreceksin bak. Böyle olacak.”"

CHP’lilerin bu fikre "şüphesiz iman etmiş durumda" olduklarını belirten Hakan, "Bu inanışa yönelik en küçük bir itiraz cümlesini seslendirmeye kalktığımda... Bozuluyorlar, küsüyorlar ve kalkıp gidiyorlar." ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMI İÇİN...

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını "taktik" olarak görmek istiyorlar! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Mansur Yavaş Ahmet Hakan Ekram İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.