Kılıçdaroğlu'nu zor günler bekliyor

Deniz Baykal'ın kaset kumpası ile CHP'nin başından istifa ettirilmesinin ardından partinin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nu zor günler bekliyor. Yaşadığı seçim yenilgilerine rağmen muhalifleri partiden uzaklaştırarak koltuğunu sağlama almaya çalışan CHP yönetimine küskün eski vekillerden oluşan bir grup 3 eski genel başkanla bir araya geldi. Baykal, Karayalçın ve Çetin ile görüşen küskünlerden Cumhurbaşkanı adayının üyelerce seçilmesi ve 2 seçim kaybeden başkan görevi bıraksın önerisi geldi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Girdiği son 10 seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için tehlike çanları çalmaya başladı.
 
3 ESKİ GENEL BAŞKANA CHP’Lİ KÜSKÜNLERİ DİNLEDİ! 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilginç gelişmeler oluyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in CHP'den istifa etmesiyle parti kulisleri de hareketlendi.

Yaşanan gelişmeler üzerine eski İzmir Milletvekili Hakkı Akalın, eski Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve eski Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, partinin eski genel başkanlarını ziyaret etti.

İlk olarak eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'a giden Akalın, Baydar ve Dudu, sonrasında da sırasıyla eski CHP Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Deniz Baykal'la görüştüler.

PARTİ İÇİ DEMOKRATİK YAPI İÇİN YARDIM VE FİKİR İSTENDİ!

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, görüşmelerde 3 milletvekilin CHP'den istifası öne çıkarken, bazı önemli isimlerin parti dışına itilmesi, yaşanan kırgınlıklar ve yaşanabilecek yeni ayrılıklar da ele alındı.

Yine CHP’nin bütünlüğünü korumak adına yapılması gerekilenlerin değerlendirildiği ziyaretlerde, parti içi demokratik bir yapının sağlanabilmesi için yapılması gerekenler de konuşuldu.

Ziyaretlerde öne çıkan diğer başlıklar ise genel başkan seçimi ve partinin cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için uygulanacak yöntemi oldu.

İKİ SEÇİMDE BAŞARILI OLAMAYAN BAŞKAN GÖREVİ BIRAKSIN ÖNERİSİ!

SuperHaber'in aldığı bilgilere göre, CHP’de genel başkanlık yapan Baykal ve Çetin ile SHP'nin eski lideri Karayalçın'ı ziyaret eden, eski CHP Milletvekilleri Hakkı Akalın, Metin Lütfi Baydar ve Mevlüt Dudu'nun ziyaretleri sırasında iki de öneri getirdiler.

Baydar ve Dudu’nun dile getirdiği öneriler ise şöyle:

* Genel başkan ve cumhurbaşkanı adayı, partinin kayıtlı resmi üyelerince belirlensin.

* İki seçimde partiyi birinci yapamayan genel başkan görevi bıraksın.

Kılıçdaroğlu'nu zor günler bekliyor ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Deniz Baykal murat karayalçın hikmet çetin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.