Kılıçdaroğlu'nu sadece Yunanistan haklı buluyor

Ak Parti MKYK toplantısının ardından parti sözcüsü Ömer Çelik gündemi ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Türk gemisine Akdeniz'de yapılan saldırıyla ilgili CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin Yunanistan medyasında manşete taşındığını belirterek "Bu gemi hadisesinde komuta merkezinde Yunanlar da olduğu için kendilerinin Türk muhalefet liderinin haklı bulunduğuna dair sürekli beyanatlar veriliyor. Gelinen nokta budur." diye konuştu.

Ömer Çelik özetle şunları söyledi;

'Türkiye'nin en büyük siyasi partisi olarak ödenmemiş bir borcumuz veya basında yer alan haberdeki gibi personelimizin maaşları ile ilgili bir sıkıntımız yoktur.

FRANSA'NIN YUKARI KARABAĞ KARARI

Bu karar hukuki açıdan hükümsüzdür. Ama Fransa'daki devlet zihniyetini göstermesi bakımından manidardır.

Macron'un Ermenistan işgalindeyken, Ermenistan tarafına evlerinize dönün diye bir konuşmasını duymadık. Fransa gibi ülkeler bir rehin politikası izliyor. Avrupa Birliği içinde de Türkiye karşıtlığı bayrağını yürütmeye soyunuyorlar. 

Fransa'nın Türkiye ile saygıya dayalı bir ilişki kurması lazım. Fransız savaş gemisinin orada gezmesi balıkçı takasının gezmesinden bir farkı değil.

Fransa açısından Türkiye karşıtlığı doğru bir siyaset değil, zaten yoğun bir şekilde eleştirilidiğini görüyoruz.

KILIÇDAROĞLU'NU YUNANİSTAN HAKLI BULUYOR

Yunanlar Türkiye'nin muhalefet lideri doğru söylüyor diye manşet atıyor. Bu gemi hadisesinde komuta merkezinde Yunanlar da olduğu için kendilerinin Türk muhalefet liderinin haklı bulunduğuna dair sürekli beyanatlar veriliyor. Gelinen nokta budur.

Bu coğrafyada beraber yaşayacağız. Uzak kimselerden medet umarak Türkiye'ye dayatmada bulunmanız hiçbir şekilde sonuç almaz.

TÜRK GEMİSİNE AKDENİZDE YAPILAN SALDIRIYA KILIÇDAROĞLU'NUN TEPKİSİ

Ömer Çelik Kılıçdaroğlu'nun Türk gemisine Akdeniz'de yapılan skandal saldırıyla ilgili sözlerini yadırgadıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"İnanılmaz yadırgatıcı buluyorum. Karşı tarafın tezlerinin CHP’nin yöneticilerinin tezi haline gelmesini ibretle izliyoruz. Üstelik biz bilgi de verdik.

Cumhurbaşkanına saatlerce ulaşılamadı diyor. Herkeste Cumhurbaşkınımızın cep telefonu vardır, 1 dakikada ulaşırsınız. Bu tezi dayandırdığınız teknik bilgiler, hukuki bilgiler tamamen yanlıştır.

Gelinen noktada Yunanlılar kendilerinin muhalefet lideri tarafından haklı bulunduğu yönünde beyanat veriyorlar."

Kılıçdaroğlu'nu sadece Yunanistan haklı buluyor ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti MKYK