Kılıçdaroğlu'nu ise Baykal "mikrop kapar" diye odaya almadılar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün GATA'da tedavisi devam eden Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Odasına girip konuştu. Ancak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Almanya’dan sonra GATA’da da Baykal’ı ziyaret talebi ‘mikrop önlemi’ denilerek reddedildi. Ancak Baykal’ın CHP’li Karaca, Ünal ve Sevigen’le görüştüğü ortaya çıktı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, beyin damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle ekim ayında hastaneye kaldırıldıktan sonra uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Baykal geçirdiği rahatsızlığın ardından Almanya’da yaklaşık 3.5 ay tedavi gördü. CHP’nin 36. Olağan Kurultayı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal’ı Almanya’da ziyaret etmek istedi.

YANDAŞ GAZETECİ YAZDI

Talep, kulislerde Kılıçdaroğlu’na karşı Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi desteklediği konuşulan Baykal tarafından reddedildi. 79 yaşındaki Baykal’ın tedavisi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor. Almanya’dan Baykal’la görüşemeden geri dönen Kılıçdaroğlu, geçen hafta sonu GATA’ya giderek yine şansını denedi. Ancak CHP lideri ikinci defa kapıdan çevrildi. Eski genel başkan Baykal’ın Kılıçdaroğlu’nu ikinci kez kapıdan çevirmesini, CHP yandaşı Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk köşesine taşıdı. Tedavi sürecinin steril bir ortamda devam ettiğini ifade eden ve kamuoyuna mesaj vermeye çalışan Öztürk, “Mikroba karşı büyük duyarlılık var. Kılıçdaroğlu bu yüzden görüşemedi” ifadelerini kullandı. Baykal hem Almanya hem de İstanbul’daki tedavi sürecinde birçok isim ve partiliyle bir araya geldi.

MIKROP_KAPAR

DERTLEŞTİK MESAJI VERDİLER

Herkesin farkında olduğu bu duruma rağmen Baykal’ın Kılıçdaroğlu’yla görüşmemesinin kamuoyunda büyük yankı uyandıracağı biliniyor. CHP yandaşı gazeteci Öztürk’ün ön alma çabasını ise yine CHP’liler boşa çıkardı. Önceki gün CHP’li Korkmaz Karaca, İsmail Ünal ve Mehmet Sevigen eski genel başkanla görüştü. Daha sonra yemek yiyen aynı ekipten Karaca o ziyarete ilişkin, “2 saate yakın dertleştik. Tüm Türkiye’ye selamı var. Her şeyi büyük bir dikkatle izliyor, gözlüyor. Kavuşmanıza az kaldı” mesajını vererek fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

SEVIGEN

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu reddeden Deniz Baykal, CHP’li Korkmaz Karaca, İsmail Ünal ve Mehmet Sevigen’le görüştü.

Kılıçdaroğlu'nu ise Baykal "mikrop kapar" diye odaya almadılar! ile ilgili etiketler Deniz Baykal Erdoğan Kılıçdaroğlu mikrop
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.