Kılıçdaroğlu'ndan tehlikeli provokasyon: Özel bir kuruluşu açıkça hedef gösterdi!

Daha önce randevusu olmamasına rağmen rağmen TÜİK, MEB ve Et ve Süt Kurumu'nun kapısına dayanan Kılıçdaroğlu bu kez de sessiz sedasız SADAT'ın önüne gitti. Basına haber verilmeyen sürpriz hamle dikkat çekti. Burada kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu'nun "Buraya gelirken haber vermek istemedik. Çok sayıda vekille geldik." sözleri baskın niyetini ortaya koydu.

Daha önce randevusu olmamasına rağmen TÜİK ve MEB'in ve Et ve Süt Kurumu'nun kapısına dayanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de İstanbul Beylikdüzü'nde Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (SADAT) 'ın önüne gitti. 

ÖZEL DANIŞMANLIK FİRMASINI AÇIKÇA HEDEF GÖSTERDİ

Özelikle yabancılar konusunda gündemin hassas olduğu ve provakasyona açık oduğu böylesi bir süreçte bir özel danışmanlık firmasını açıkça hedef gösterdi. 

"Şu anda önünde bulunduğumuz SADAT bir paramiliter kuruluştur." diyen Kılıçdaroğlu,  "Düne kadar Erdoğan'ın danışmanlığını yapıyordu bunlar. Bu kuruluşun hedefleri arasında gayri nizami harp eğitimi var. Dikkatini çekmek isterim kamuoyunun, gayri nizami harp eğitimi var. Yani, sabotaj, baskın, pusu kurma, tahrip, suikast ve tedhiş. Arapça 'terör' 'tedhiş' olarak tanımlanıyor, Türkçesi de 'terör'. Burası aynı zamanda terörist yetiştiren de bir kuruluş" ifadelerini kullanması tepki çekti. 

 

Özelikle Suriye konusunu son dönemde gündeme getiren Sessiz İstila provokasyonunu adres gibi göstererek SADAT'ı çok açık şekilde hedef haline getirdi. 

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Dolayısıyla eğer bugün Türkiye'de milyonlarca insan varsa ve Suriye'den gelmişlerse bunların buraya gelişlerinde en büyük rolü oynayan da SADAT'tır.  Erdoğan'a sormak isterim, sen bu kuruluşu niçin danışman yaptın ve hangi gerekçeyle çalıştın. Şunu herkesin bilmesini isterim, CHP demokratik yollarla bu ülkede seçimin yapması için her türlü çabayı gösterecektir. SADAT gibi kuruluşlar kim olursa olsun, seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliği sarsacak herhangi bir şey olursa burasıdır ve Saray'dır."

 

Kılıçdaroğlu'ndan tehlikeli provokasyon: Özel bir kuruluşu açıkça hedef gösterdi! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu sadat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.