Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz hamle: TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüşecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından sürpriz bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşeceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşeceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımlarda şunları ifade etti:

"Saray, enerjiye yüzde 48 zam yapıp yükü sanayiye yıktı. Buna sessiz kalmayacağım. Türkiye'nin işletmelerini korumak için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere saat 17.00'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye gidiyorum.

Saray şunu çok iyi biliyor ki, sanayici enerjiye yapılan bu zamları halka yansıtmak zorunda. Sonra gelsin sanayicimize karalamalar... Açıkça söylüyorum; ne işletmelerimizi ezdireceğiz ne de halkın zamlara boğulmasına izin vereceğiz."

Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz hamle: TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüşecek ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Rifat Hisarcıklıoğlu görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.