Kılıçdaroğlu'ndan Rize çıkışı: Geleceğim, anlatacağım

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener'in olaylı Rize ziyareti sonrası, bir Rize açıklaması da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu "Rizeli kardeşlerim beni dinleyin geleceğim Rize'ye. Sizinle oturup konuşacağım. Türkiye'nin sorunları nasıl çözülür samimi olarak anlatacağım." dedi.

Grup toplantısında kameraların ve CHP'li vekillerin karşısına geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çay üretiminin başladığına değinen Kılıçdaroğlu, üreticilerin mevcut durumdan şikayetçi olduğunu belirterek "Kota ve kontenjanın kaldırılması lazım. Çayda taban fiyat uygulaması olması lazım. Bir rakam açıklıyorlar ama bu tavan olarak anlaşılıyor, herkes onun altında satıyor. Çay ithalatı uygulamasına da son verilmesi lazım. Çay Türkiye'de kardeşim" dedi.

RİZELİ KARDEŞİM GELECEĞİM

"Rizeli kardeşlerim beni dinleyin geleceğim Rize'ye." ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, "Sizinle oturup konuşacağım. Türkiye'nin sorunları nasıl çözülür samimi olarak anlatacağım." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Geçen hafta Rize'ye ziyarette bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, protesto gösterileriyle karşılaşmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemşehrileri, İYİ Parti'nin HDP ile yakın temasını eleştirerek 'PKK'yla iş birliği yapıp buraya neden geliyorsun?' sözleriyle Akşener'i eleştirmişti. 

Protesto gösterileri sırasında İYİ Parti'li bazı isimler vatandaşlara küfürle ve yumrukla karşılık vermişti.

Kılıçdaroğlu'ndan Rize çıkışı: Geleceğim, anlatacağım ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Rize grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.