Kılıçdaroğlu'ndan rezil paylaşım! IŞİD diyor ama PKK diyemiyor!

IŞİD'in yakarak katlettiği şehit Türk askeri Fethi Şahin'in ailesini ziyarete giderek 'IŞİD canileri öldürdü' diyebilen Kılıçdaroğlu'nun Mersin'deki hain saldırıyı PKK'yı anmadan kınaması büyük tepki çekti.

Türkiye’nin yüreğine acı düşüren Mersin'deki kalleş saldırı ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tepki çeken bir taziye mesajı yayınladı.

İTTİFAK ORTAKLARININ KORKUSUNDAN PKK DİYEMEDİ

Twitter’dan şehidin ailesine başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, PKK'yı anmadı. 

Kılıçdaroğlu şunları yazdı:

“Mersin’de polisevine yönelik alçakça düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurumuza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan polis memurumuza ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor; terörü bir kez daha lanetliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

 

PKK DİYEMİYOR AMA IŞİD DİYEBİLİYOR

Mersin'de ittifak ortaklarından korkarak PKK yazamayan Kılıçdaroğlu'nun 2016 yılında terör örgütü IŞİD'in öldürdüğü Er Fethi Şahin'in Konya'daki ailesini ziyaret etmesi ise dikkat çekti. 

Twitter hesabından ziyaretin fotoğrafını paylaşan Kılıçdaroğlu, paylaşımında 'IŞİD canileri' kelimesini kullandı. 

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı:

Kılıçdaroğlu'ndan rezil paylaşım! IŞİD diyor ama PKK diyemiyor! ile ilgili etiketler PKK Mersin Saldırı Şehit Kılıçdaroğlu sedat gezer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.