Kılıçdaroğlu'ndan İnce talimatı

CHP'de Muharrem İnce'nin açıklamalarından sona Genel Merkez'in ne tavır alacağı merak ediliyordu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İnce'ye kapıları kapatın' talimatı verdiği öne sürüldü.

Muharrem İnce'nin kendisini partiden ihraç ettirerek mağdur rolünü oynamaya çalıştığı iddia edildi. İnce'nin bu çıkışıyla CHP ve İYİ Parti üstünde bir baskı kurarak kendini Cumhurbaşkanı adayı seçtirmeyi planladığı öne sürülüyor. CHP İnce karşısında ise ilgisizlik politikasını devreye koyacak.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; CHP yönetimin teşkilatlara "İnce'ye kapıları kapatın, ilgi göstermeyin" talimatı verdiği öne sürüldü. CHP kulislerinde Muharrem İnce'nin disipline sevk edilmesi ve ihraç edilmesi konuşuluyor.

Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şimdilik böyle bir mekanizmayı işletmeye sıcak bakmadığı, İnce'nin adımlarının takip edilmesi; ama ilgi gösterilmemesinden yana olduğu gelen bilgiler arasında.

Kılıçdaroğlu'ndan İnce talimatı ile ilgili etiketler Muharrem İnce Kılıçdaroğlu talimat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.