Kılıçdaroğlu'ndan bir fatura çıkışı daha: Diğer adımları da atacağım

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu büyük tepki çeken fatura provokasyonuna bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP Lideri, "Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım!" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından bir açıklamada bulundu.

Elektriğe yapılan zamların geri çekilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, "Ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun yeni bir provokasyonun fitilini ateşleyen bu sözleri büyük tepki çekti.

"DİĞER ADIMLARI DA ATACAĞIM"

Kılıçdaroğlu, "Zamlar geri çekilene kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" provokasyonuyla ilgili yeni bir paylaşım daha yaptı. Kılıçdaroğlu, "Bu konuyla ilgili ilk adımımdır. Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan bir fatura çıkışı daha: Diğer adımları da atacağım ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP elektrik faturası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.