Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya operasyonu!

AK Parti'nin tüm kanallara ilettiği Ayasofya reklam filminin Habertürk tarafından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na aktarıldığı iddia edildi.

Yaklaşık 2 saat önce AK Parti tüm kanallara saat 21.00’da Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile ilgili bir film yayınlayacağına dair planlama iletildi. 

AK Parti'nin hazırladığı Ayasofya reklam filmi resmi Twitter hesabından şu ifadelerle yayınlandı:

"Medeniyet güneşimizin yeniden yükselişinin sembolü olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin kubbelerinden ezanların, salavatların, hatmi şeriflerin sesleri kıyamete kadar eksik olmayacak…"


MANİPÜLASYONA SOYUNDULAR

Sosyal medyaya yansıyan iddiaya göre reklamı öğrenen Habertürk’teki bazı kişilerin Ayasofya reklam filmi bilgisini 18.57 gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibine aktardığı iddia edildi.

CHP Genel Başkanı da 19.08'de, "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!" tweet'ini paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya operasyonu!

 Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya operasyonu! - Resim : 2

MEDYA İLLÜZYONU İLE KİTLELER AYASOFYA REKLAMININ MESAJINA ODAKLANMAYACAK

Yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 21.00’da AK Parti'nin Ayasofya reklam filmi yayınlanınca da kamuoyunda hem siyasi öngörüsü olduğu algısını işleyecek hem de rakibi olan AK Parti'yi karalamış olacak. Ve kitleler, oluşan polemik ve manipülasyon sonucu reklam filminin konusunu görmeyecek.

AK PARTİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: İLKESİZ VE ETİK DIŞI

Konuyla ilgili Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız; içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir.

Milletimizin Ayasofya Camii hususundaki maneviyatını itibarsızlaştırmaya çalışmaktan hicap duymalısınız.

Bizi izlemeye devam edin. Belki o zaman bu milletle gerçekten tanışabilirsiniz. 
@kilicdarogluk" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Ayasofya operasyonu! ile ilgili etiketler Ayasofya Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.