Kılıçdaroğlu'ndan 5 yıl sonra itiraf

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz’da tankların arasından geçtiğini itiraf etti. Kılıçdaroğlu, “Sizin o zırhlı aracın yanından yürüyerek geçmeniz eleştiriliyor” hatırlatmasına, “Ben geçtim. O da (Erdoğan) gelip geçseydi. O da oradan yürüyerek geçseydi. Niye yürüyerek geçmedi?” karşılığını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin tepki çeken açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz gecesine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu’na “Sizin o zırhlı aracın yanından yürüyerek geçmeniz eleştiriliyor” sorusu soruldu.

"ERDOĞAN DA GEÇSEYDİ"

Kılıçdaroğlu, söz konusu soruya şu karşılığı verdi:

“Ben geçtim. O da (Cumhurbaşkanı Erdoğan) gelip geçseydi. O da oradan yürüyerek geçseydi. Niye yürüyerek geçmedi? İşin o cephesi ayrı. Onu ayrıca tartışırız.”

KILIÇDAROĞLU'NUN KAÇTIĞI ATATÜRK HAVALİMANI'NDA ERDOĞAN VE VATANDAŞLAR DİRENDİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun terk ettiği Atatürk Havalimanı'nı yarım saat içinde binlerce kişi doldurmuş, tankları püskürten kahramanlar sabaha kadar alanı terk etmemişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Atatürk Havalimanı'na gelmiş ve darbe girişimine karşı basın toplantısı düzenlemişti.

Kılıçdaroğlu'ndan 5 yıl sonra itiraf ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu 15 Temmuz Darbe Tank chp lideri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.