İYİ PARTİ'DEN İSTİFA KARARI ALAN YAVUZ AĞIRALİOĞLU ŞİMDİ NE YAPACAK?

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesini, İnce’nin ‘çekilme’ sorusuna flaş yanıtı ile 6’lı masaya ‘anket’ göndermesini, İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa açıklamasını, Cumhur İttifakı'na katılacağı iddialarını, terör örgütü PKK'nın eşbaşkanı Bese Hozat'ın Kılıçdaroğlu'na desteğini, FETÖ'cü Hakan Şükür'e 'az kaldı' diyen CHP aday adayı Fatma Yavuz'un skandal açıklamasını masaya yatırdı.

‘’İNCE’NİN BİRDEN FAZLA HESABI OLABİLİR’’

Bozkurt, ’’Muharrem İnce'nin gençlerde ciddi karşılığı oluştu. 7'li masanın seçmeninde oluşan tepki ile Atatürkçü seçmende oluşacak tepkinin yönelebileceği isimlerin başında İnce geliyor. Muharrem İnce, CHP yönetimine tepki gösteren Atatürkçü kişileri çeken bir isim olduğunun farkında olduğu için elini güçlendirdi. İnce kendisini müzakereye kapatmıyor ama pazarlık gücünü yüksek tutuyor. Birden fazla hesabı olabilir. 2028'e yatırım yapıyor olabilir. 

‘’KILIÇDAROĞLU SEÇİMİ KAYBEDİRSE CHP’DE TAŞLAR YERİNDEN OYNAYACAK’’

Kılıçdaroğlu'nun İnce karşısında seçimi kaybedeceğini düşünüyorum. Böyle olursa CHP'de birçok taş yerinden oynayacak. Böyle olursa İnce partiye geri dönebilir mi? İnce'nin seçime gireceğini, çekilmeyeceğini düşünüyorum. İnce rüzgara karşı ilerliyor ve bunu devam ettirecek. İnce CHP'de her şeyi bilen bir adam.

''AKŞENER O 72 SAATİN İNTİKAMINI ÇOK ACI ŞEKİLDE 14 MAYIS AKŞAMI ALABİLİR''

İYİ Parti tabanı kaynıyor. İYİ Parti'de belli bir kesim HDP ile yan yana verilen görüntüden, diğer unsurlardan, FETÖ - CHP ağından, PKK söylemelerinin sahiplenilmesinden rahatsız.. İYİ Parti tabanından Kılıçdaroğlu'na oy çıkmayabilir. Akşener o 72 saatin intikamını çok acı şekilde 14 Mayıs akşamı alabilir.

''AĞIRALİOĞLU CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILIRSA ŞAŞIRMAMAK LAZIM''

Yavuz Ağıralioğlu Cumhur İttifakı'nın profiline uyan bir siyasetçi. Katılırsa şaşırmamak lazım. İnce Kılıçdaroğlu'nun kaybedeceğini iyice anlayıp daha da fazla yüklenebilir. Ağıralioğlu 2023 sonrası çok sayıda taşın yerinden oynayacağını gördüğü için İnce gibi bir liderlik hamlesi mi yapacak? 2028'e mi yatırım yapacak? 2023'te Türkiye'de siyasete yeni bir format atılacak. 2023'te garip bir şeyi oyluyoruz...'' sözlerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA KARARI ALAN YAVUZ AĞIRALİOĞLU ŞİMDİ NE YAPACAK? ile ilgili etiketler Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu CHP Muharrem İnce Meral Akşener

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.