Kılıçdaroğlu'na 'Esed'i tutan kadını yanında tutacak mısın?' sorusu

İdlib'den şehit haberlerinin gelmesi sonrasında, Esed'i destekleyen paylaşımlar ise tepkili bir şekilde karşılanıyor. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, CHP Milletvekili Sera Kadıgil'e ait olduğu ileri sürülen “Bugün Suriye’ye savaş açsak banko Esad’ı tutarım” tweetini gündeme getirdi.

Kadıgil'e ait olduğu iddia edilen 12 Nisan 2012 tarihli tweette "Bugün Suriye'ye savaş açsak banko Esad'ı tutarım" ifadeleri yer alıyor.

“BU MÜPTEZEL MİLLETVEKİLİNİ HALA YANINDA TUTACAK MISIN”

Karaca, CHP'li Kadıgil'e tepkisini şu ifadelerle gösterdi:

"Savaş olsa Esad’ı tutarım diyen bu Bu ahlak ve edep yoksunu müptezel kadın; CHP İstanbul Milletvekili Serra Kadıgil. Mecliste; Gizli oturum isteyen Bay Kemal, Katil Esad’ın yanında olurum diyen bu müptezel milletvekilini hala yanında tutacak mısın?"

Kılıçdaroğlu'na 'Esed'i tutan kadını yanında tutacak mısın?' sorusu

Kılıçdaroğlu'na 'Esed'i tutan kadını yanında tutacak mısın?' sorusu ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Esed sera kadıgil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.