Kılıçdaroğlu'dan canlı yayında açıklamalar: "Ben yürüyeceğim!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme dair canlı yayında açıklama yapıyor. Kılıçdaroğlu, CNN Türk canlı yayınında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlıyor.

Kılıçdaroğlu, yarın tutuklanan Berberoğlu için Ankara'dan İstanbul'a yapılacak yürüyüşle ilgili, "Ben de yürüyeceğim" dedi. Kılıçdaroğlu, yürüyüşün herkese açık olduğunu ifade ederken, "Gelenler provokasyona teslim olmayacaklar. Bu ülkenin fakiri fukarası için yürüyeceğiz. Sırtı kalınlar için değil" dedi.

Kılıçdaroğlu, OHAL kapsamında yürüyüşe izin verilip verilmemesine yönelik soruya, "Yasaklasınlar. Daha da büyür. Rezaleti görür bütün dünya. Türkiye'de bununla ilgili olumsuz haberler çıkarmaya çalışacaklar, bunun farkındayız" diye konuştu.

CNN Türk'te Şirin Payzın sunduğu 'Ne Oluyor' programında soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"ARTIK SABREDECEK BİR ŞEY KALMADI"

Artık sabredecek bir şey kalmadı. Türkiye, demokrasi elden gidiyor. Devletin çivisi çıkmış. Yapacağımız şey, toplumu bilgilendirmek. Haksızlığın üzerine gitmek. Onu direnerek yapacağız. İlla cam çerçeve kırmak, eline silah almak değil. Bütün CHP örgütlerine söylüyorum, provakasyonlara girmeyin. Güvenlik güçleri ile çatışmaya girmeyin. Ama biz haklılığımızı bütün dünyaya duyurmak zorundayız. Türkiye’de adaletin kalmadığını bütün dünyaya duyurmak zorundayız. Bunun yolu gerekirse yürümek. Yarın yürüyeceğim. Elimde tek afiş olacak, üzerinde “Adalet” yazacak.

"ADALET SAĞLANINCAYA KADAR YÜRÜYECEĞİM"

Ben bu ülkede adalet sağlanıncaya kadar yürüyeceğim. Artık bıçak kemiğe dayandı. Böyle bir adalet mi olur? Böyle bir adalet mi olur? Buna ilk tepkiyi yargının vermesi lazım. Hangi yargıç ne kadar ağır ceza verirse sarayın gözüne o kadar gireceğini düşünüyor.

AÇLIK GREVİNDEKİ NURİYE GÜLMEN VE SEMİH ÖZAKÇA'NIN DURUMU

Açlık grevinde olan insan hapishanede öldüğünde hesabını kim verecek?

ANKARA'DAN İSTANBUL'A YÜRÜYÜŞ

Ankara’dan İstanbul’a yürüyeceğiz. Gelenler provokasyona teslim olamayacaklar. Bu ülkenin fakiri fukarası için yürüyeceğiz. Sırtı kalınlar için değil
(OHAL kapsamında yasaklanırsa?)
Yasaklasınlar. Daha da büyür. Rezaleti görür bütün dünya. Türkiye'de bununla ilgili olumsuz haberler çıkarmaya çalışacaklar, bunun farkındayız.

Kılıçdaroğlu'dan canlı yayında açıklamalar: "Ben yürüyeceğim!" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Enis Berberoğlu yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.