Kılıçdaroğlu yürüyüşte ikinci günü tamamladı!

CHP Genel Başkanı ve beraberindekilerin 'Adalet Yürüyüşü'nün ikinci günü tamamlandı. Grup Kahramankazan ilçesi yakınlarında oluşturulan kampa ulaştı. Kılıçdaroğlu'nu yürüyüşünün ikinci gününün ardından bir ortopedist spor hekimi kontrol etti ve çeşitli bacak egzersizleri önerdi.

CHP Genel Başkanı ve beraberindekilerin 'Adalet Yürüyüşü'de ikinci gün Kahramankazan ilçesinin yakınlarında kurulan kamp yerinde tamamlandı. Yol kenarındaki açıklık alana kurulan kamp bölgesinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik önlemleri arasına bugün TOMA'nın da eklendiği görüldü.

kk-yuruyus-bb2

Öte yandan CHP lideri kamp yerinde bulunan ve kendisi için hazırlanan karavanda ortopedist bir spor hekimi tarafından kontrol edildi. Doktor kemal Kılıçdaroğlu'na çeşitli bacak egzersizleri tavsiye etti.

CHP kaynaklarından alınan bilgiye göre günlük yürüyüş ve mola mesafeleri de profesyonelllerden görüş alınarak belirlendi.

Kılıçdaroğlu yürüyüşte ikinci günü tamamladı! ile ilgili etiketler Kılıçdaroğlu yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.