Kılıçdaroğlu yine öğretmenlere 'boykot' çağrısı yaptı! O paylaşıma tepkiler geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha öğretmenleri isyana teşvik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eylem yapan öğretmenlere yönelik çağrısına yanıt veren Kılıçdaroğlu, yine sorunu kendisinin çözeceğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına vatandaşlar tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce öğretmenlere yaptığı çağrıda uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavına yönelik boykot çağrısı yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada öğretmenlere yaptığı çağrıda öğretmenlerin kışkırtılmasının doğru bir yaklaşım olmadığının altını çizerek, " Bırakın artık boykotu nedir bunlar? Siz eğitim-öğretim mimarı mısınız, yoksa çapulcu olarak dolaşanlardan mısınız? Bize yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım. Caddelerde, sokaklarda dolaşanlar değil" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU YİNE BOYKOT ÇAĞRISI YAPTI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise yaptığı son açıklamada yine 'boykot' çağrısı yaptı. Erdoğan'a yanıt veren Kılıçadaroğlu, sorunları kendisinin çözeceğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşıma tepkiler geldi. Gelen yorumlarda Kılıçdaroğlu'nun sadece boykot çağrısı yapmasına tepkiler yer aldı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun yaptığı o paylaşım:

Kılıçdaroğlu yine öğretmenlere 'boykot' çağrısı yaptı! O paylaşıma tepkiler geldi ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Öğretmen boykot çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.