Kılıçdaroğlu yıllar önce Sadullah Ergin'e böyle demişti: Ali Dibo’cudan bakan değil milletvekili bile olmaz

CHP listelerinden milletvekili adayı olan DEVA Partili Sadullah Ergin ile ilgili kriz büyüyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yıllar önce Ergin'e söylediği "Ali Dibo’cudan Adalet Bakanı olur mu? Sen uygar bir toplumda Adalet Bakanı değil, milletvekili olamazsın" sözleri ortaya çıktı.

Deva Partili Sadullah Ergin'in, Hatay 1. sıradan CHP milletvekili olarak gösterilmesi CHP tabanında büyük rahatsızlık yaratmış durumda. Ergenekon ve Balyoz gibi davalardaki tutumu nedeniyle tepki gören Ergin, Hatay'dan Ankara listesine kaydırılmıştı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN O SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara 1’inci bölge 4’üncü sıradan seçime girecek olan Sadullah Ergin'için 2010 yılındaki grup toplantısında “Bu ülkenin talihsizliği ne? Ali Dibo’cudan Adalet Bakanı olur mu? Sen uygar bir toplumda Adalet Bakanı değil, milletvekili olamazsın” sözleri akıllara geldi.

Ergin için ağır ifadeler kullanan Kemal Kılıçdaroğlu 'Değil Adalet Bakanı, milletvekili bile olamazsın' demişti. Ancak gelinen noktada CHP'de Sadullah Ergin'e kontenjan açılması büyük tutarsızlığı gözler önüne seriyor.

CHP tabanında ve muhalif tarafta karara tepkiler var.

Kılıçdaroğlu yıllar önce Sadullah Ergin'e böyle demişti: Ali Dibo’cudan bakan değil milletvekili bile olmaz ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Deva Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.