İki ay arayla iki farklı görüş!

Şubat ayındaki grup toplantısında patates ve soğan üreticilerinin elindeki mahsulün alınıp dağıtılmasını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iki ay sonra fikir değiştirdi. Kılıçdaroğlu, bu kez de hükümetin çiftçinin elindeki patates ve soğanı satın alıp ücretsiz dağıtılmasını eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda çiftçilerin ellerinde kalan soğan ve patatesler devlet tarafından satın alındı. 300 bin tonluk ürün ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Çiftçiyi memnun eden bu uygulama ile yurdun dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerinin de yüzü güldü.

Ancak muhalefet kanadı bugüne kadar 'Neden yapılmıyor?' dediği uygulamanın hayata geçirildiğini görünce bu kez de neden yapıldığını eleştirdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN 2 SÖYLEMİ

9 Şubat tarihinde partisinin grup toplantısında "Sen patates üreticilerine soğan üreticilerine para verip o ürünü aldın fakir fukaraya dağıttın diye biz karşı mı çıktık" diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de uygulamaya karşı çıktı.

Kılıçdaroğlu, 13 Nisan tarihde yaptığı grup toplantısında, "Vatandaşa soğan dağıtıyor şimdi patates dağıtıyor. Şu akla bakın, şu mantığa bakın." sözleriyle kendisi ile çelişti.

İki ay arayla iki farklı görüş!

İki ay arayla iki farklı görüş! ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan soğan patates

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.