Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu sempozyumda konuşmuştu: Türk Ocakları'ndan açıklama geldi! Görevden alındılar!

Türk Ocakları İstanbul Şubesi, İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu düzenledi. Sempozyumda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı. CHP'li iki ismin söylemleri sosyal medyada da tepki çekti. Ardından Türk Ocakları'ndan gelen açıklamada İstanbul Şubesi yönetiminin görevden alındığı duyuruldu.

Türk Ocakları İstanbul Şubesi, kuruluş yıl dönümü etkinliğinde, "İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu" düzenlendi.

Sempozyuma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu da katıldı... Konuşmasında Karl Max'tan örnek vererek başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, tepki çekmişti. 

 Ardında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “Elhamdülillah ben de Müslüman’ım bu arada” çıkışı da tepkilerin artmasına neden oldu. 

 'KESİNLİKLE ETKİLEYEMEZ'

Bu gelişmelerin ardından Türk Ocakları'ndan "27 Haziran 2022 tarihinde, İstanbul Şubemizin İstanbul Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlediği bir sempozyum, Türk Ocaklarının partiler üstü konumunu kesinlikle etkileyemez.” açıklaması geldi.

İSTANBUL ŞUBESİ GÖREVDEN ALINDI

Sempozyumun ardından Türk Ocakları'nan gelen ikinci açıklamada İstanbul Şubesi'nin görevden alındığı belirtildi.

"Türk Ocakları İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu 30 Haziran 2022 tarihinden geçerli olmak üzere görevden alınmıştır."

 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu sempozyumda konuşmuştu: Türk Ocakları'ndan açıklama geldi! Görevden alındılar! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB CHP Türk Ocakları İstanbul Şubesi İslam Dünyasında Meseleler ve Çözüm Yolları Sempozyumu görevden alma karl max
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.