Kılıçdaroğlu: Türkiye, güvenliği açısından Montrö'ye sadık kalmalıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ukrayna'da yaşanan gelişmelerin ardından açıklamada bulundu. TBMM'nin acilen toplanması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, ""Türkiye, güvenliği açısından Montrö'ye sadık kalmalıdır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için gittiği Denizli'de Muhtarlar ve Kanaat Önderleri Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesiyle ilgili konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"TBMM'Yİ ACİLEN TOPLAYIN"

"Türkiye ne yapacak? Güvenlik zirvesi toplanıyor. Akşama kadar Denizli'de olacaktım diğer programlarda vardı. Bu toplantıdan sonra diğer programları iptal ettim. Ankara'ya dönmek zorundayım.

Denizli'den ifade ediyorum. Güvenlik zirvesinden sonra TBMM'yi acilen toplayın. TBMM'ye bilgi verin. Ülkemiz açısından son derece stratejik ve sorunlu bir süreci yaşıyoruz. Öyle bir noktaya geldik ki turist göndermediği zaman perişan oluyoruz. Doğalgaz göndermediği zaman perişan oluyoruz. Türkiye, güvenliği açısından Montrö'ye sadık kalmalıdır."

Kılıçdaroğlu: Türkiye, güvenliği açısından Montrö'ye sadık kalmalıdır ile ilgili etiketler CHP TBMM Kılıçdaroğlu montrö
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.