Kılıçdaroğlu 'Son çağrım' diyerek memur ve bürokratları tehdit etti!

CHP lideri Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda bürokrasiye adeta tehditler savurdu. 18 Ekim'i milat olarak belirlediğini ifade eden CHP lideri, "Ağabeyinizin son çağrısıdır, hesap vereceksiniz" ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine AK Parti'den tepki gecikmedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bunun ülkemizdeki adı Yassıada zihniyetidir." diye tepki gösterirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise "Bu cesaretin binde birini FETÖ’ye, PKK’ya karşı göremedik." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoda bürokratlara tehditler savurdu. 18 Ekim'i milat olarak belirleyen Kemal Kılıçdaroğlu, o günden itibaren herkesin yaptığı iş nedeniyle hesap vereceğini söyledi.

Bunun son çağrı olduğunun altını çizen Kemal Kılıçdaroğlu, bu emirleri verenlerin de affedilmeyeceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Kılıçdaroğlu ağabeyinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır. 18 Ekim Pazartesi itibarıyla, bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. Emir almıştım diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız.

Pazartesi itibarıyla durun. Size bunları yaptıranlara farklı bir muamele olacak elbette. Çünkü, Sadi'nin dediği gibi; 'zalimleri bağışlamak, yoksullara cefadır'. Kurumları şahsın ahırına çevirenler elbette hesap verecek."

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına AK Parti'den tepki gecikmedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Herhangi bir hukuki delile dayanmaksızın meşru hükümetin kanun dışı emirler verdiğini iddia etmek, bürokrasiyi seçilmiş hükümete karşı çıkmaya çağırmak vesayet siyasetidir. Bunun ülkemizdeki adı Yassıada zihniyetidir." ifadelerini kullandı.

"DOSTLARINA DA GÜVENME, ONLARA GÜVENENLERİN AKIBETİNİ AFGANİSTAN’DA GÖRDÜK"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise bu açıklamalar üzerine, "Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük" ifadelerini kullandı.

 

"PKK’YA VE FETÖ’YE BU TEHDİT DİLİNİ KULLANABİLİR Mİ?"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise CHP liderine şu sözlerle tepki gösterdi;

"Kemal Bey'in maşallah yine cesareti yerinde. Bu sefer de Türkiye Cumhuriyeti’nin memur ve bürokratlarını tehdit etmiş. Ama nedense bu cesaretin binde birini FETÖ’ye, PKK’ya karşı göremedik. Bir gün mutfağından PKK’ya ve FETÖ’ye bu tehdit dilini kullanabilir mi? Var mı o cesareti?"

Kılıçdaroğlu 'Son çağrım' diyerek memur ve bürokratları tehdit etti! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti memur Mahir Ünal Hamza Dağ Ömer Çelik bürokrat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.