Kılıçdaroğlu şimdi de öğretmenleri hedef aldı

Kendisi ile aynı düşünceyi paylaşmayan herkesi "ya bendensin ya lanetlisin..." anlayışı ile ötekileştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de öğretmenleri hedef aldı. Kılıçdaroğlu'nun iktidarı destekleyen öğretmenleri hedef alan sözlerine Ağrı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Savcı Sayan'dan tepki geldi. Sayan, "Sözün bittiği yerdeyiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP grup toplantısında yine skandal ifadeler kullandı.

Hedefinde ise iktidarı destekleyen öğretmenler vardı.

Öğretmenler arasında ayrımcılık yapan Kılıçdaroğlu, "Hâlâ iktidarın peşinden giden öğretmen varsa kimse kusura bakmasın ben ona öğretmen demem. Öğretmen iradesini pazarlamaz." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun öğretmenleri "ya bendensin ya da lanetlisin" anlayışı ile ötekileştirmesine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan tepki geldi.

Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun sözlerini eleştiren Savcı Sayan şunları söyledi:

"Türkiye’nin birleştirici gücü CHP sloganıyla seçim meydanlarında nara atan CHP Genel Başkanı, bugün öğretmenlerimizi iktidar yanlısı ve iktidar karşıtı diye ikiye ayırmış. Öğretmenlerimizi ikiye ayıran, kutuplaştıran bir genel başkan birlikten bahsediyorsa sözün bittiği yerdeyiz."

Kılıçdaroğlu şimdi de öğretmenleri hedef aldı

Kılıçdaroğlu şimdi de öğretmenleri hedef aldı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Öğretmen Savcı Sayan ağrı büyükşehir belediye başkanı iktidar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.