Kılıçdaroğlu, şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasının ardından savcı ve hakimlere seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, imam hatip liselilere hakaret eden Gülşen'in tutuklanma kararının ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Savcı ve hakimlere seslenen Kılıçdaroğlu, 'Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!' dedi.

Nisan ayında düzenlenen bir konser sırasında imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında soruşturma açılan ünlü şarkıcı Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Gülşen'in tutuklanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakim ve savcılara seslendi.

 

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, "Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için. Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde. Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, “Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler…” bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!" ifadelerini kullandı.

 

 

Kılıçdaroğlu, şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasının ardından savcı ve hakimlere seslendi ile ilgili etiketler Gülşen Kemal Kılıçdaroğlu tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.