Kılıçdaroğlu Kandil ve Pensilvanya'nın taleplerini seçim vaadi olarak sıraladı

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında Kandil ve Pensilvanya'nın taleplerini seçim vaadi olarak sıraladı...

7'li Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti ziyaretleri ve FETÖ ve PKK'yı sevindirecek açıklamalara devam ediyor.

HDP'YE ZİYARETİN ARDINDAN DESTEK GELDİ

Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'yla olan ilişkisini hiçbir zaman gizlemeyen ve sık sık terör örgütüne destek açıklamalarında bulunan HDP'yi ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından ise HDP tarafı cumhurbaşkanı adayı göstermeyeceklerini ve Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini belirten bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu'nun HDP ile kirli pazarlığı ise tartışmalara neden oldu.

DEMİRTAŞ, KAVALA, FETÖ...

Sık sık cumhurbaşkanı seçildiği taktirde terör örgütü yandaşlığı nedeniyle cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala gibi isimleri serbest bırakacağı ifadelerini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu bu sözlerini Halk TV ekranlarında yineledi. Üstelik Kılıçdaroğlu bu kez PKK'nın yanında FETÖ'ye de gül uzattı.

Demirtaş, Kavala ve Gezi olaylarının mimarlarını serbest bırakacağını tekrarlayan Kılıçdaroğlu, FETÖ ilişkileri nedeniyle görevden alınan KHK'lıların da görevlerine iade edileceğini söyledi.

 HAMZA DAĞ TEPKİ GÖSTERDİ

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun Kandil ve Pensilvanya'nın taleplerini vaat olarak sunmasına tepki gösterdi. 

Kılıçdaroğlu Kandil ve Pensilvanya'nın taleplerini seçim vaadi olarak sıraladı ile ilgili etiketler Kandil Pensilvanya Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.