Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'dan HDP Eş Başkanı Sancar'a taziye ziyareti

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın annesi Münire Sancar 78 yaşında hayatını kaybetmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu, annesini kaybeden HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’a taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, annesi Münire Sancar’ı kaybeden Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’a taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun beraberinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’a başsağlığı dileklerini iletti.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın annesi Münire Sancar 78 yaşında hayatını kaybetmişti. Münire Sancar, Bahçelievler Yayla Miraç Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sancar’ın annesi için düzenlenen cenaze törenine İBB Başkanı İmamoğlu, CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker ve Akif Hamzaçebi’nin de aralarında bulunduğu isimler katıldı.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'dan HDP Eş Başkanı Sancar'a taziye ziyareti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP HDP canan kaftancı mithat sancar münire sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.