Kılıçdaroğlu grup toplantısında, Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülere ilişkin tek kelime etmedi!

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu... Saatler 13:30'u gösterdiğinde partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, skandal gelişmelere ilişkin tek bir açıklama yapmadı!

Adıyaman'da 2017 yılında terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Skandalı ise SuperHaber duyurdu.

Ülkeyi ayağa kaldıran görüntülerin ardından PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel için hazırlanan fezleke Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN HİÇBİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Yaşanan gelişmeler sonrasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup toplantısında konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olmuştu. Saatler 13:30'u gösterdiğinde kürsüye çıkan CHP lideri, bu hafta da hükümete eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı HDP'nin milletvekili Semra Güzel hakkında ortaya çıkan bilgi ve görüntülere ilişkin ise hiçbir açıklamada bulunmadı.

Kılıçdaroğlu grup toplantısında, Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülere ilişkin tek kelime etmedi! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu HDP semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.