Kılıçdaroğlu fondaş medyanın ABD’deki üst aklıyla görüşmüş!

Geçtiğimiz günlerde ABD’ye ziyaret düzenleyen ve popüler olmayan siyasiler tarafından bile kapıların yüzüne kapandığı CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, fondaş medyanın üst aklı Max Hoffman ile görüştüğü ortaya çıktı.

Bu hafta içerisinde ABD’ye giden ve bir takım gizemli temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Washington’da Center for American Progress’da (CAP) Max Hoffman ile görüştüğü ortaya çıktı.

NELER GÖRÜŞTÜĞÜ MERAK KONUSU

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, fondaş medyanın üst akıllarından olan Hoffman ile neler görüştüğü ise akıllarda soru işareti oluşturdu.

FETÖ'CÜ İSİMLERLE TEMASA GEÇTİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı hasmane tavırlarıyla bilinen Max Hoffman’in, FETÖ’cü isimlere yakın olduğuna dikkati çeken Avukat Burak Bekiroğlu, Ömer Taşpınar, Gönül Tol ve teröristbaşı Gülen’in ‘onursal’ başkanı olduğu Rumi Forum’da programlar yaptığını belirtti. 

 

Paylaşımında programa ilişkin görsellere de yer veren Bekiroğlu, Hoffman’in sahip çıktığı Taşpınar’ın, firari FETÖ imamı Emre Çelik’e yakın olduğu ve Graham Fuller ile Henri Barkley’le programlar yaptığını ifade etti.

8 SAAT ORTADAN KAYBOLDU

Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Habertürk yazarı Oray Eğin, CHP liderinin 8 saat ortadan kaybolduğunu öne sürmüştü.

Kılıçdaroğlu fondaş medyanın ABD’deki üst aklıyla görüşmüş! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu ABD FETÖ burak bekiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.