Kılıçdaroğlu danışmanı Rifkin’in ayağına gidecek

Seçim öncesinde yurt dışındaki kirli fon arayışlarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen programa online katılan danışmanı Jeremy Rifkin’in ayağına gidecek.

CHP'nin seçim öncesi uluslararası turunda yeni durağı Almanya. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ve İngiltere ziyaretlerinin ardından yarın gerçekleştireceği Almanya ziyaretinde, partinin geçtiğimiz hafta yaptığı “İkinci Yüzyıla Çağrı' programına online katılan, Jeremy Rifkin ile görüşecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya programının ana temasını "endüstri dönüşümü"nün oluşturacağı belirtilirken, Rifkin'in eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile başlattığı endüstriyel ve yeşil enerji dönüşüm hamlelerini yerinde gözlemleyeceği ve Türkiye'de gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalar için önemli temaslarda bulunacağı ifade edildi.

Almanya ziyaretinde ayrıca, sosyal devlet anlayışıyla oluşan refahın ve zenginliğin topluma yayılmasına dair deneyimleri de inceleyeceği vurgulanan Kılıçdaroğlu'nun, ziyaret boyunca üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve ekonomi alanında faaliyet gösteren kurum ve kişilerle de temaslar gerçekleştireceği kaydedildi.

Kılıçdaroğlu danışmanı Rifkin’in ayağına gidecek ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Jeremy Rifkin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.