Kılıçdaroğlu CIA'nın taşeronluğunu yaptı, kirli oyuna alet oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında yurtdışına kaçacakları yalanını ortaya atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir video yayınladı... Kılıçdaroğlu'nun CIA ile işbirliği içerisinde olan taşeronlardan talimat aldığı da böylece kanıtlanmış oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yurt dışına kaçacağı yalanını ortaya attı ve açıklama yapacağını dile getirdi. 

Açıklamasında Amerika'da TÜRGEV ve ENSAR Vakfına yüklü miktarda para transferleri yapıldığını iddia etti. Ancak Kılıçdaroğlu'nun bu oyunu 5 saat öncesinde ortaya çıkmıştı. 

CIA'NIN TAŞERONLUĞUNU YAPTI

Gazeteci Emre Erçiş, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun nasıl kirli bir oyunun içinde olduğunu çok daha erken açıkladı ve haklı çıktı. Erdoğan'ın NATO restinden rahatsız olan ABD, CIA üzerinden komplo belgelerini servis etti.

CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan'ın CIA ile işbirliği içerisinde olduğu ve Kılıçdaroğlu'na bu kirli talimatı verdiği ortaya çıktı.

Erciş paylaşımlarında Yurter Özcan'ın CHP ABD temsilcisi olduğunu ve 3 yıldır da CIA ajanı olduğunu yazdı. 

Erciş, Özcan'ın Kılıçdaroğlu'nı Neocon'ların kucağına bıraktığını ve Kılıçdaroğlu'nun o talimatları yerine getireceğini yazmıştı.

İşte o paylaşımlar...

Kılıçdaroğlu CIA'nın taşeronluğunu yaptı, kirli oyuna alet oldu

Kılıçdaroğlu CIA'nın taşeronluğunu yaptı, kirli oyuna alet oldu - Resim : 2

Kılıçdaroğlu CIA'nın taşeronluğunu yaptı, kirli oyuna alet oldu ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.