Kılıçdaroğlu: Seçim diyorlar ya; olacak inşallah!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Seçim diyorlar ya olacak inşallah ve bunları göndereceğiz" dedi. Grup toplantısı sonrasında ise gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Ana aktörü bekleyelim" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Geçen hafta Konya, Hatay ve İzmir'i ziyaret ettim. Konya'da belediye başkanlarımızın toplantısı vardı ona katıldım. Size oy veren vermeyen herkesi kucaklayacaksın, ayrımcılık yapmayacaksın dedim. Vatandaştan vergi topluyorsunuz, siz de hizmet veriyorsunuz. Belde halkına neye ne kadar gitti anlatacaksınız. Halka hesap vermek, hakka hesap vermek gibidir.

Pendik Çınardereliler diyor ki, Kartal verdi, siz neden tapu vermiyorsunuz? Pendik'i bize verin bütün tapuları vereceğim. Meşhur bir zat var ya bağırmış, Bay Kemal tapusuz yerlere tapu dağıtacakmış diye. Evet tapu dağıtacağım. 50 yıldır oturanlara vereceğim. O zat bilsin ki, biz Ecevit geleneğinden geliyoruz. Toprak işleyenindir. Yapamazsın diyorlar, yapacağız. Yetki verin göreceksiniz. Kartal nasıl yaptıysa, Pendik'te de yapacağız.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI

Seçim diyorlar ya; olacak inşallah ve bunları göndereceğiz. Onların sözcüsü konuştu, seçim yapalım diye. Ben yönetemiyorum diyorlar artık. Bunu itiraf ediyorlar.

Kılıçdaroğlu: Seçim diyorlar ya; olacak inşallah! ile ilgili etiketler CHP canlı yayın Kılıçdaroğlu grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.