Kılıçdaroğlu Ankara'da ofis açtı! Erdoğan'dan dikkat çeken yorum: İnşallah mutfağı da unutmamıştır

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayda kaybetmesinin ardından Ankara'da ofis açtı. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesini AK Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında değerlendiren Erdoğan, "Ofis açmış galiba, İnşallah mutfağı da unutmamıştır." dedi.

CHP kurultayında genel başkanlık yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nun aktif siyasete devam edeceği iddia edilmişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmaya devam eden Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisi açacağı belirtilmişti.

"ANKARA'DAKİ OFİS AÇILDI, İSTANBUL'DA DA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

 Kılıçdaroğlu tarafından yönetilecek olan vakfın hem İstanbul’da hem de Ankara’da birer ofisi bulunacağı yazılmıştı.

Mustafa Sarıgül’ün ekibinde yer alan CHP’li Tolgahan Erdoğan sosyal medyada yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki ofisinin açıldığını duyurdu.

“Bugün itibariyle ofis hazırlıkları tamamlanmış olup Mustafa Kemal Mah. Barış Sitesinde Genel Başkanımız ilk misafirlerini ağırladı ve önümüzdeki günlerde İstanbul’da da bir ofis binası tutulması bekleniyor.” diyen Erdoğan, “II. Yüzyıl Vakfı olarak şu anda planlanan Vakfın önümüzde ki günlerde yasal süreçlerinin bitirilmesi planlanıyor. Vakıf sadece siyaset üretmeyecek, başta yoksulluk olmak üzere halkın birçok temel sorunu hakkında araştırmalar ve akademik çalışmalar yapan bir vakıf olarak önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettirecek” ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan , Kılıçdaroğlu'nun ofis çalışmalarını AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda değerlendirdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İNŞALLAH MUTFAĞI DA UNUTMAMIŞTIR

Erdoğan, "Bugün recm ettikleri sabık genel başkanları ofis açmış galiba orada inşallah mutafağı da unutmamıştır" dedi. 

Kılıçdaroğlu Ankara'da ofis açtı! Erdoğan'dan dikkat çeken yorum: İnşallah mutfağı da unutmamıştır

 

 

 

Kılıçdaroğlu Ankara'da ofis açtı! Erdoğan'dan dikkat çeken yorum: İnşallah mutfağı da unutmamıştır ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.