Kılıçdaroğlu 12 gün sonra konuştu! "Pişman değilim, ağır bir yenilgi almadık"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden yenilgiyle çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerden 12 gün sonra sessizliğini bozdu. Ağır bir yenilgi almadıklarını iddia eden Kılıçdaroğlu, "hiç pişmanlığım olmadı" ifadelerini kullandı.

28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yenilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, günler süren sessizliğini katıldığı canlı yayında bozdu. Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

"HİÇ PİŞMANLIĞIM OLMADI"

"Aday olduğunuz günden beri geriye dönüp değiştirmeyi düşündüğünüz bir an, pişman olduğunuz bir an var mı?" sorusuna Kılıçdaroğlu "Hayır hiç pişmanlığım olmadı, yapılan her şey benim açımdan doğruydu. Diğer liderler için bir şey söylersem doğru olmaz. Herhangi bir pişmanlığım da söz konusu değil" dedi.

"AĞIR BİR YENİLGİ ALMADIK"

"Evet, kazanamadık gayet iyi biliyorum ama bu umutsuz olmamamızı sağladı. İkinci turda yüzde 60-40 olsaydı sonu felaket olan bir seçim olurdu. CHP Genel Başkanları için adaylık çok önemli değildir, birinci öncelik ülkemiz ikinci önceliğimiz partimiz üçüncü de genel başkanlıktır. Biz olaya bakarız. Bizim için kural budur. Biz nerede kaybettik? CHP üç sandık konulan yerlerde etki oluşturmamış. Kentlerde oy kullananlar demokrasiye yönelik oy kullanmış kişiler. Gazeteyi televizyonu okuyan tartışanlar yüzde 51 oranında Kılıçdaroğlu demiş. Ortaya çıkan tabloyu ağır yenilgi olarak kabul etmek doğru değil."

"BÜTÜN ANKETLER KAZANACAĞIMIZI SÖYLÜYORDU"

Kılıçdaroğlu "Bütün anket firmaları kazanacağımızı söylüyordu biz de kazanacağımıza inandık." ifadelerini kullandı.

.

Kılıçdaroğlu 12 gün sonra konuştu! "Pişman değilim, ağır bir yenilgi almadık" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.