Kiev'de patlama sesleri duyuldu: Rusya, "Saldırılar artacak" dedi

Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları devam ediyor. Dün gece saatlerde Kiev, Herson, Harkov ve İvano-Frankivsk'te patlama sesleri duyuldu. Öte yandan Rusya Savunma Bakanlığı, "Kiev'deki tesislere yönelik füze saldırılarının sayısı ve boyutu, Rus topraklarına yönelik sabotajların ardından artırılacak" açıklaması geldi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de dün gece saatlerinde bir dizi güçlü patlama sesi duyulduğu, Ukrayna genelinde siren seslerinin yeniden çalmaya başladığı belirtildi.

Reuters'ın haberine göre Kiev, Herson, Harkov ve İvano-Frankivsk'te patlama sesleri duyulduğu aktarılırken henüz herhangi bir can kaybı ya da hasara ilişkin açıklama yapılmadı. Ukrayna medyası Kiev'in bazı kısımlarında elektrik kesintileri olduğunu duyurdu.

RUSYA SAVUNMA BAKANLIĞI: KİEV'E SALDIRILAR ARTACAK

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kiev'deki tesislere yönelik füze saldırılarının sayısı ve boyutu, Rus topraklarına yönelik sabotajların ardından artırılacak" denildi.

Bakanlık açıklamasında, "S-400 sistemi önceki gün Bryansk bölgesindeki Klimovo köyüne saldıran Ukrayna'ya ait MI-8 helikopterini düşürdü" ifadeleri kullanıldı.

Rusya Savunma Bakanlığı, Mariupol'deki Azovstal çelik fabrikasının ise tamamen ele geçirildiğini duyurdu.

Kiev'de patlama sesleri duyuldu: Rusya, "Saldırılar artacak" dedi ile ilgili etiketler patlama Rusya Füze kiev
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.