Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli bir asker şehit oldu

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli Topçu Uzm. Çvş. Fatih Özkaya, askeri aracın kaza yapması sonucu şehit oldu. Acı haberi, Milli Savunma Bakanlığı sosyal medyadan duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli Topçu Uzm. Çvş. Fatih Özkaya'nın araç kazası sonucunda şehit olduğunu duyurdu.

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzm. Çvş. Fatih Özkaya meydana gelen askeri araç kazası sonucunda şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerini kullandı.

 

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli bir asker şehit oldu - Resim : 2

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya’nın şehadet haberi, Bartın'daki ailesine verildi.

Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve yetkililer, şehidin Balat köyündeki babaevine gelerek, anne Hatice ve baba Mehmet Özkaya’ya acı haberi verdi.

Evli ve eşinin hamile olduğu öğrenilen 21 yaşındaki şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrağı asıldı. Şehadet haberini duyan yakınları ve komşuları, taziye için eve geldi. Şehidin cenazesinin, bugün ikindi vakti Arıt köyü Meydanı'nda düzenlenecek törenin ardından Balat köyü mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, askeri araç kazasında şehit olan Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya için başsağlığı mesajı yayımladı. Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "KKTC'de araç kazası sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Fatih Özkaya’ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli bir asker şehit oldu ile ilgili etiketler kaza Şehit Milli Savunma Bakanlığı Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı Fatih Özkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.