Khloe Kardashian da anne oluyor!

Kız kardeşi Kylie Jenner'dan sonra Khloe Kardashian'ın da bebek beklediği öğrenildi.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORDU

Kardashian ailesi büyümeye devam ediyor. Khloe Kardashian, daha önceki açıklamalarında Tristan Thompson'ın büyük bir aile ve çok çocuk sahibi olmak istediğini söylemişti.

1649736_940x531

İlk çocuğuna hamile olan Khloe Kardashian, erkek arkadaşı Tristan Thompson ile bebek bekliyor.

e_9937

Khloe Kardashian eski eşi Lamar Odom ile 2016'nın aralık ayında resmen boşanmıştı. Lamar Odom'la evliliği sırasında Tristan Thompson ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

khloe-ic

56158099f018fb6340d60a89

KARDASHİANLAR KİMDİR?

Kardashian’lar, ABD’de 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve günümüzde de devam eden “Keeping Up with the Kardashians” TV programıyla özel hayatlarının her detayını milyonlarla paylaştı. En popüler üyesi Kim Kardashian ve büyük poposu sayesinde ünü ABD’den dünyaya yayılan ailenin bütün fertleri, bu TV programında rol alıyor ve aşklarından kardeş kavgalarına, estetik operasyonlarından doğumlarına hayatlarının her anlarını ekran önünde yaşıyor.

56158099f018fb6340d60a9c

KIM NASIL GÜNDEMDE KALACAĞINI BİLİYOR

“Keeping Up with the Kardashians”ın başrolünü üstlenen Kim, şöhret kapısını araladıktan sonra cesaret gerektiren açıklamalarıyla, dergilere verdiği iddialı pozlarla hatta skandallarını bile fırsata çevirerek gündemde kalmayı başardı.

56158099f018fb6340d60aa1

SEKS KASETİ VE DÜĞÜNLERİNDEN PARA KAZANDI

R&B sanatçısı Ray J ile seks kaseti ortaya çıkan Kim, önce dava açtı, ancak daha sonra fikrini değiştirerek Vivid Entertainment'la anlaştı ve kasetin haklarını 5 milyon dolara sattı. İki evlilik yapan ünlü TV yıldızı, düğünlerinin bütün masraflarını sponsorlara ödetirken özel günlerin karelerini dergiye satarak servetine servet ekledi.

Ailenin diğer üyeleri de Kim’i örnek alıyor ve gündemden düşmemek için bütün hünerlerini sergiliyor.

Son bir yıldır Kim dışında yarı üvey kardeşleri Kendall ve Kylie Jenner’ın da gündemde olduğu ünlü aile hakkında az bilinenler...

56158099f018fb6340d60a98

BABALARI ÜNLÜ BİR AVUKATTI

Kim ve öz kardeşlerinin babası, adını Amerikan futbolcu O. J. Simpson davasıyla duyuran avukat Robert Kardashian’dı. Anneleri Kris Jenner’la 1978 yılında hayatını birleştiren Robert’ın evliliği 1990’da sona erdi. Kanser hastası olan baba Kardashian, 2003 yılında yaşamını yitirdi.

kim-kardashian-kardashian-ailesi

KARDASHIAN’LARIN BİR DE ERKEK KARDEŞİ VAR

Kim’in basında adı sıkça duyulan öz ablası Kourtney ve kız kardeşi Khloe dışında aynı anne-babadan olan Robert Kardashian Jr isimli bir erkek kardeşi var.

kardashianailesibutunhersey

DOKUZ KARDEŞLER

Kim, 10 yaşındayken babası Robert’tan ayrılan annesi, ikinci evliliğini eski Olimpiyat Şampiyonu Bruce Jenner’la yaptı. Kardashian ailesinin popülerliğine bu kez işte bu üvey baba doping oldu. Kim Kardashian’ın annesinden Kendal ve Kylie isimli iki kızı olan Bruce Jenner geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirerek kadın olmayı seçti. Maaile şu an TV programında rol alıyorlar.
Ve akıllardaki soru şu; Kardashian ailesi insanın karanlık tarafını bu kadar sere serpe yaşadıkları için mi popüler?

KARDASHIAN’LAR KARS VE ERZURUM KÖKENLİ

Kim Kardashian’ın Ermeni asıllı babası Robert Kardashian’ın atalarının 1913’te Anadolu’dan ABD’ye göç ettiği ortaya çıktı ve soyağacı yayınlandı. Kim’in Erzurum göçmeni babaannesi Helen Arakelyan ile Kars göçmeni dedesi Arthur Kardashian ABD’de evlendi ve oğulları Robert dünyaya geldi.

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.