Kevin Mirallas Gaziantep FK'da

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Gaziantep FK, dünyaca ünlü forvet Kevin Mirallas'ı kadrosuna kattı. Belçika Milli Takımı'nın formasını 60 kere giyen tecrübeli golcü, Kırmızı-Siyahlı formayı sırtına geçirip bir tepsi baklavayla poz verdi.

Gaziantep FK, transferin son gününde dünyaca ünlü golcüyü kadrosuna kattı. Kırmızı-Siyahlılar, Belçika Milli Takımı formasıyla 60 maça çıkan Kevin Mirallas'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

2012-19 yılları arasında Premier League ekibi Everton kadrosunda yer alan 33 yaşındaki forvet, Fiorentina ve Olympiacos takımlarında birer sezon kiralık oynamıştı. Geçen yaz İngiltere kariyerine son vererek ülkesine dönen ve Royal Antwerp forması giyen Mirallas için Fenerbahçe de girişimlerde bulunmuştu. Kırmızı-Siyahlılar yeni golcüsünün sosyal medyadaki tanıtımında bir tepsi baklava kullanarak, "Baklava tadında transfer" mesajı verdi.

Kevin Mirallas Gaziantep FK'da

DİCKO&VETRİH İÇİN TÖREN

Gaziantep FK, dün de yeni transferleri Nouha Dicko ve Amedej Vetrih için kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katılımıyla imza töreni düzenlemişti. Nouha Dicko kendisini 2 yıllığına bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atarken, Vetrih ise 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kevin Mirallas Gaziantep FK'da ile ilgili etiketler Gaziantep FK Transfer kevin mirallas
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.