Kevin De Bruyne sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi

2015 yazında Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan 76 milyon euro bonservisle transfer edilen Kevin De Bruyne, geride kalan 5 sezonda gösterdiği performansla dünyanın en iyi futbolculara arasına katıldı. Güncel piyasa değeri 120 milyon euro civarındaki Belçikalı yıldız kendisine önerilen yeni 5 yıllık sözleşme teklifini geri çevirdi.

Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne, yeni sözleşme görüşmelerinde sorun çıkarıyor. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, ilk teklifi beğenmeyen 29 yaşındaki futbolcu, 2023'te bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmadı.

City'nin ilk teklifi karşısında hayal kırıklığına uğrayan Belçikalı futbolcu, mevcut sözleşmesiyle haftada 280 bin pound kazanıyor. Premier League'in en yüksek maaşlı oyuncusu Manchester United kalecisi David De Gea... Haftada 375 bin pound kazanan İspanyol kaleciyi, 350 bin poundla Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil takip ediyor.

Bu sezon City formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 18 maçta 12 asist, 3 golle oynayan Kevin De Bruyne, haftada 300 bin pound kazanan İngiliz milli futbolcu Raheem Sterling'in ardından takımın en pahalı 2. futbolcusu konumunda... Yıldız ismin, yeni sözleşmeyle Premier League'in en çok kazanan futbolcusu olmak istediği iddia ediliyor.

Kevin De Bruyne sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi ile ilgili etiketler Manchester City Kevin de bruyne premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.