"Keşke Galatasaray'ı 6-0 yenmeseydik"

Teknik Direktör Ümit Özat, bir spor kanalında gündemi değerlendirdi. Özat, "Keşke Galatasaray'ı 6-0 yenmeseydik de Şampiyonlar Ligine gitseydik." dedi.

Şuan herhangi bir takımı çalıştırmayan Teknik Direktör Ümit Özat, bir spor kanalında gündemi değerlendirdi. Özat, "Bakıyorum bizim zamanımda 5 tane 10 numara oyuncu vardı. Bir takımda 5 tane on numara olmaz. Biz o zaman ligi 6. bitirdik. Keşke Galatasaray'ı 6-0 yenmeseydik de Şampiyonlar Ligine gitseydik." dedi.

"KADIKÖY'DE GALATASARAY'IN ŞANSI YOK"

Özat, "Galatasaray hangi kadroyla çıkarsa çıksın Kadıköy'de şansı olduğunu düşünmüyorum galibiyet adına. Kadıköy'deki maçlarda Fenerbahçe isterse sonuncu olsun o maçların havası farklıdır. Bu seri elbet bir gün bozulacak mı? Bozulacaktır illaki. Fenerbahçe hangi durumda olursa olsun o ölçü değil. O maçın ciddiyeti daha fazla olur. 8 maçı Galatasaray - Fener birbiriyle oynasaydı belki Fenerbahçe liderdi." diye konuştu.

"Keşke Galatasaray'ı 6-0 yenmeseydik" ile ilgili etiketler Ümit Özat Galatasaray Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.