Kerimcan Durmaz'ın annesinden sakallı haline övgü yağdı! O sözler sosyal medyada olay oldu...

Kerimcan Durmaz'ın sakallı yeni görünümü, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları ve takipçileri, Durmaz'ın bu yeni tarzını beğenirken, bazı kişiler de eleştirilerde bulundu. Kerimcan Durmaz'ın annesinden de sakallı haline yorum geldi. Çok konuşulan o yorumun detayları...

Durmaz'ın annesi ise oğlu Kerimcan'ın sakallı halini çok beğendiğini ve ona çok yakıştığını söyledi. Bir röportajda annesi, "Kerimcan'ı sakallı haliyle çok daha olgun ve yakışıklı buluyorum. Bana göre çok daha güzel bir imaj oluşturmuş. Kendisine çok yakışıyor." dedi.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Durmaz'ın annesinin bu sözleri, sosyal medyada da gündem oldu. Birçok kişi, Durmaz'ın annesinin oğluna olan sevgisini ve desteğini takdir etti.

Kerimcan Durmaz ise annesinin sözlerine şu şekilde yanıt verdi: "Annem her zaman benim en büyük destekçim olmuştur. Onun beni beğenmesi benim için çok önemli. Onun sevgisi ve desteği olmadan bu kadar başarılı olamazdım.

Kerimcan Durmaz'ın annesinden sakallı haline övgü yağdı! O sözler sosyal medyada olay oldu... ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.