Kerimcan Durmaz'dan bir skandal daha!

Sosyal medya hesabından cinsel organını gösterdiği bir videosunu paylaştığı iddia edilen Kerimcan Durmaz, videodaki kişinin kendisi olmadığını söyledi. Bir takipçisi ise Durmaz'a inanmadığını belirten mesaj gönderince neye uğradığını şaşırdı.

Kerimcan Durmaz, dün akşam saatlerinde uçakta çektiği müstehcen bir videosunu sosyal medya sayfasından ‘Bana bakın ama’ notuyla paylaştı.

Videoya gelen tepkiler üzerine saniyeler içerisinde videoyu sosyal medya sayfasından silen Kerimcan Durmaz’a takipçileri büyük tepki gösterdi. 

Kerimcan Durmaz'dan bir skandal daha!

Gelen tepkiler üzerine Durmaz, videonun kendisine ait olmadığını söylese de Durmaz’ı giydiği kıyafet ve aksesuarları ele verdi.

Kerimcan Durmaz'dan bir skandal daha! - Resim : 2

KERİMCAN VİDEODAN SONRA ÇİRKİNLEŞTİ

Kerimcan Durmaz’ın yaptığı açıklamayı inandırıcı bulmayan takipçisi Durmaz’a “Yemezler” yazarak karşılık verdi. Durmaz ise kendi üslubuyla “Yedireyim istersen gel” ifadelerini kullanarak terbiyesiz ve ahlak dışı bir paylaşıma daha imza attı.

 

Kerimcan Durmaz'dan bir skandal daha! - Resim : 3

Sosyal medyada pek çok kullanıcı Kerimcan Durmaz’ın ahlak dışı paylaşımını savcılığa şikayet edeceğini belirtti.

Kerimcan Durmaz'dan bir skandal daha! ile ilgili etiketler Instagram Kerimcan Durmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.