Kerimcan Durmaz uçak videosuna ne dedi? İşte ifadesi

Kerimcan Durmaz uçak videosuna ne dedi? Skandal mastürbasyon videosu ile gündeme oturan Kerimcan Durmaz, ifadeye çağrıldı. Kerimcan Durmaz, Ahlak Büro Amirliği’nde ifade verdi. Durmaz'ın skandal mastürbasyon videosuna neler söylediği ise merak konusu oldu. Peki Kerimcan Durmaz uçak videosuna ne dedi? İşte ifadesi...

Kerimcan Durmaz uçak videosuna ne dedi? Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmazuçağın tuvaletinde çektiği skandal görüntüler sonrasında büyük tepki çekti. Durmaz'a bu video ile ilgili Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, Genel Ahlaka Karşı Hayasızca Hareketler ve Genel Ahlaka Karşı Müstehcenlik suçlarından soruşturma açıldı. Kerimcan Durmaz'ın ifadesi ortaya çıktı.

Kerimcan Durmaz uçak videosuna ne dedi? İşte ifadesi

Kerimcan Durmaz, 28 Nisan Pazar Günü seyahat ettiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekmişti. Bir süre sessizliğini koruyan Durmaz daha sonra yayınladığı videoyla özür dilerken, birçok kişi ise savcılığa suç duyusunda bulundu.

SUÇLAMALAR ARASINDA ÇOCUĞUN CİNSEL İSTİSMARI DA VAR

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre; Suç duyurularını dikkate alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kerimcan Durmaz hakkında Çocuğun Cinsel İstismarı, Cinsel Taciz, Genel Ahlaka Karşı Hayasızca Hareketler ve Genel Ahlaka Karşı Müstehcenlik suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Durmaz İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne ifadeye çağrıldı.

AHLAK BÜRODA İFADE VERDİ

Ahlak Büro Amirliği'nde bugün ifade veren Durmaz, “Ben yurtdışındaydım. O görüntüler sosyal medya hesabımdan bir arkadaşıma atacaktım. Yanlışlıkla sosyal medya hesabımdan hikaye olarak paylaştım. Uçakta telefonu kapatmak zorunda kaldığım için durumun farkında varamadım. Uçaktan indikten sonra gelen mesajlar üzerine hatamı fark edip sildim. Ama geç kalmıştım” dedi.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994’te İstanbul’un Yeniköy semtinde doğdu. Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir.İki ablası vardır.Liseyi bitirdikten sonra Bakü’ye gitti ve makyör olarak çalıştı. 2015’ten itibaren Periscope’a ve Snapchat’e yüklediği videolar ile sosyal medyaya adım attı.

Daha sonra İstanbul’a döndü ve DJ olarak çalışmaya başladı. Çekimleri Aralık 2016’da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer almak üzere teklif aldı.2016-17 yayın döneminde TV8’de ekrana gelen İşte Benim Stilim yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yapmaya başladı.

30 Kasım 2016’da Samsun’da sahne aldığı bir mekânda LGBT’lere yönelik şiddete uğradı ve yaralandı.Durmaz, bazı köşe yazarları tarafından yalnızca cinsel yönelimi nedeniyle ünlü olduğu ve eşcinselliği “tek tipleştirdiği” gerekçesiyle eleştirilmektedir.

 

Kerimcan Durmaz uçak videosuna ne dedi? İşte ifadesi ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.