Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı? Hastalığı nedir?

Kerimcan Durmaz ameliyata alındı. Ünlü sosyal medya fenomeni bireyler tarafından beğeni ile takip ediliyor. Milyonlarca takipçisi olan Durmaz'ın neden ameliyata alındığı ise merak edilen sorular arasında bulunuyor. Peki Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı? Hastalığı nedir? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı? DJ Kerimcan Durmaz apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sosyal medya fenomeni Durmaz ameliyata alındı. Durmaz'ın neden ameliyata alındığı ve hastalığının ne olduğu merak ediliyor. Peki Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı? Hastalığı nedir? Son durumu nedir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı? Hastalığı nedir?

Sosyal medyada paylaşılan iddialara göre, ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Durmaz'ın apandisiti patlaması üzerine hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Arkadaşları tarafından Bodrum Amerikan Hastanesi'ne yetiştirilen ünlü fenomen, acil olarak ameliyata alındı.

DEMET AKALIN ZİYARETİNE GİTTİ

Ameliyata alınan ünlü DJ'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, haberi alan dostu ve komşusu Demet Akalın'ın hastaneye giderek Kerimcan Durmaz'ı ziyaret ettiği kaydedildi.

"ONU TEMİZ KALPLİ ÇOCUK OLDUĞU İÇİN SEVİYORUM" DEMİŞTİ

Kerimcan Durmaz ve Demet Akalın bilindiği üzere yakın arkadaşlar. Demet Akalın, geçen yıl Samsun'da sahnede saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ı savunurken şöyle konuşmuştu: "Milletimiz çok kazanan insanları sevmiyor. Bu kadar mal düşmanı olmayalım. İnsanların cinsel tercihlerine de saygı duyalım. Onu temiz kalpli bir çocuk olduğu için seviyorum"

KOMŞU OLMUŞLARDI

Kerimcan Durmaz, İstanbul'da Demet Akalın'a komşu olmak için, Beykoz Konakları'nda yeni satın aldığı evinin yanına taşınmıştı.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te İstanbul'un Yeniköy semtinde doğdu.Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir İki ablası vardır. Liseyi bitirdikten sonra Bakü'ye gitti ve makyör olarak çalıştı.2015'ten itibaren Periscope'a ve Snapchat'e yüklediği videolar ile sosyal medyaya adım attı. Daha sonra İstanbul'a döndü ve DJ olarak çalışmaya başladı.Çekimleri Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrolde yer almak üzere teklif aldı.2016-17 yayın döneminde TV8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yapmaya başladı.

Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı? Hastalığı nedir? ile ilgili etiketler Kerimcan Durmaz neden ameliyata alındı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.