Kerimcan, Aleyna'yı arka planda bıraktı!

Ünlü sanatçı Aleyna Tilki ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, uzun süreden beri üzerinde çalıştıkları kliplerini dün, aynı anda yayınladı. Tilki'nin söz konusu klibi 24 saat içerisinde 2,2 milyon izlenmeye ulaşırken, Durmaz'ın klibi tam 4 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Aleyna Tilki'nin ilk İngilizce şarkısı olan "Retrograde" şarkısı dün YouTube'da izleyicisyle buluştu. Aynı anlarda Kerimcan Durmazın, aylardır üzerinde çalıştığını söylediği "Peşinde" isimli şarkısı da yayınlandı. Söz konusu kliplerin yayınlanmasının ardından geçen 24 saatte izlenme oranları da belli oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden yeni klibiyle ilgili yaptığı her açıklamada, klibine çok güvendiğini belirten sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz 24 saatte tam 4 milyon izlenme sayısına ulaştı. Durmaz'ın klibi trend videolar listesinin en başında yer alıyor. 

ALEYNA TİLKİ'Yİ GERİ PLANDA BIRAKTI

Aleyna Tilki'nin klibi ise 24 saatte 2,2 milyon izlenme sayısına ulaşarak trend videolar listesinde ikinci sırada yerini aldı.

Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'ın klipleri sosyal medyanın gündemine otururken, konuşulan bir diğer konu da Durmaz'ın, "Dünyaca ünlü bir star olmak istiyorum" diyen Tilki'yi geri planda bırakması oldu.

Kerimcan, Aleyna'yı arka planda bıraktı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Kerimcan Durmaz YouTube peşinde klip Retrograde klp
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.